Original-01-WEB-STOR

Spraytan Utbildning
Vi erbjuder utbildning i Spraytan med märket Black Magic Tan. (Ett utav Australiens ledande märken)
Allt du behöver för att komma igång med ditt nya yrke som spraytan artist ingår:

 

  • Maskin
  • tält
  • 2 Liter spraytanvätska (räcker till ca 90 personer)
  • 1 st Tanning mousse
  • 1 st Skrubbhandske
  • 10 pack fotskydd

Vid utbildningstillfället som pågår i ca 3 h kommer du lära dig allt du behöver veta för att lägga en bra grund till din karriär som spraytan Artist!

Du kommer lära dig allt du behöver veta om vätskorna, hur du använder maskinen. Tekniken för att få till den perfekta brännan. Jag ser till att det finns två modeller på plats. En som jag sprayar för att demonstrera samt en som du kommer få spraya med hjälp av mina instruktioner.

Efter utbildningen får du med dig ditt startkit och övar hemma tills du känner dig tillräckligt säker för ett slutprov. Då bokar vi in dig för ett prov där du får spraya en modell samt skriva ett kort skriftligt prov. Efter ett godkänt praktiskt och teoretiskt prov tilldelas du ett diplom som visar att du genomgått Black magic tan utbildning. 

Vi håller utbildningar löpande, och kommer överens med dig om ett datum som passar oss båda! Det går bra att delbetala utbildningen.

kontakta oss för frågor och tidsbokning via mail info@missfancynails.se 

Vi har även utbilning i Kungälv (15 minuter från Göteborg) På studio Ella. Maila Jennicke på info@studioella.se för tidsbokning samt info och frågor!

Läs gärna mer om färgen

Pris: 9000kr ex moms (11250 kr inkl. moms)

spraytan utbildning
spraytan utbildning