Original-01-WEB-STOR


Leveranstid

Vi skickar alla ordrar innan kl 11.00 samma dag mån-fre. Vid högt tryck med ordrar vid tex. REA eller lansering av nya produkter kan ordrar skickas dagen efter en beställning är gjord. Men Aldrig senare än så. Övriga tider skickas dom dagen efter, eller nästa arbetsdag. Leveranstid 1-5 arbetsdagar beroende på adress. 

Outhämtad order

om du som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats debiterar vi en avgift på 250kr inkl moms. Detta för att täcka våra frakt och returkostnader, samt administration. 

Hämta Order från butik
Vill du hämta din order ifrån butiken går det jättebra och det är kostnadsfritt. 
klicka i det i kassan och skicka ett mail till info@missfancynails.se så vi kan boka in upphämtningen. 


Bytes/ångerrätt
Om du ångrar ditt köp så kontaktar du oss via mail info@missfancynails.se inom 14 dagar från mottagande av produkten. Produkten måste vara oöppnad och oanvänd. När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick återbetalar vi summan för köpet inom 30 dagar. Om du har handlat mot faktura som du inte har hunnit betala kommer vi att uppdatera fakturan eller ta bort den helt om du returnerar alla varor. Du som kund står för returfrakten till oss. Har du betalat med swish kommer pengarna återbetals till ditt bankkonto.  

Det är viktigt att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss. Ångerrätten gäller endast privatkunder. Företag har inte ångerrätt.

Transportskada
Skulle en order vara skadad eller öppnad vid leverans, kontaktar du ditt utlämningsställe direkt. Dem hjälper dig med skadeanmälan. 

Frakt
Vi använder oss av DHL.
58kr i frakt tillkommer på ordrar under 500kr. Fri frakt på ordrar över 500kr

Avbeställning

Om du skulle ångra dig direkt efter beställning ska du mejla oss omedelbart. Om vi redan hunnit skicka din beställning så kan du inte avbeställa utan får returnera paketet till oss. Du som kund står då för returfrakten. 

Reklamation 
vill du reklamera en produkt som är felaktig kontaktar du oss med information gällande produkten. det går ej att reklamera en produkt pga tycke och smak. tänk på att färger på produkter kan skilja sig från bilder och verklighet.