Original-01-WEB-STOR

Nagelterapeut utbildning i Stockholm


OBS! Kommande utbildning 

Bli Diplomerad Nagelterapeut och starta din karriär inom nagelbranschen med mig Linda Jernberg, grundare av Miss Fancy AB. Jag har jobbat med naglar sedan 2012 och det är verkligen det roligaste yrket. Nu vill jag dela med mig av min kunskap och erfarenheter jag har samlat på mig under dessa år. Det ska bli ett sant nöje att få träffa dig och lära dig allt jag kan! 

Grundutbildningen till Nagelterapeut är fördelad på 135 timmar under 25 dagar. Teori och praktik hålls på salongen på södermalm i Stockholm alltid med mig vid din sida. Du kommer få träna på dina kursvänner och kunder på salongen. Efter dessa 25 dagar kommer du även få praktisera vidare på salongen på kunder under min uppsikt alltid så du känner dig trygg. Det är något som skiljer sig från de flesta andra utbildningar till nagelterapeut där man oftast får öva själv hemma. Genom att praktisera på salongen kommer du få möjligheten att utvecklas snabbare och ge dig det självförtroendet och tryggheten som krävs för att ta dig vidare ut på arbetsmarknaden, Samt att förbereda dig för ditt praktiska och teoretiska slutprov. Har du frågor

kanske är din plan att starta eget och hyra in dig på en salong? Med den träning du får hos mig kommer du vara riktigt varm i kläderna och mer än redo att jobba på riktigt och tjäna dina egna pengar. Det kommer även finnas möjlihet till jobb på salongen efter avslutad utbildning. 

Vi kommer täcka alla teoretiska bitarna:

Anatomi
Naglarnas sjukdommar 
Hygien
Kemi
Huden
Härdplast utbildning
Ergonomi
Starta eget
Kundbemötande
Hantera eventuella motgångar

Marknadsföring på social medier som instagram, facebook men även TikTok. Hur lyckas man bygga en kundkrets och behålla den? Jag själv började som du och jag har alla verktyg för hur man lyckas och det kommer jag dela med mig av. 

Den praktiska delen innehåller: 

Hygien i praktiken
Russian manicure samt hur man jobbar med el-fil
Prep
Hållbara naglar utan släpp
Applicering av konstmaterial, gele samt acryl-gele 
Jobba med mallar och tippar
Pinching -C-kurva-Apex
Dekorationer och tekniker som french fade/color fade/ marmorering/Reverse french/gel polish applicering.


Nagelterapeut Utbildning 
Pris 33.000kr inkl moms.

Detta ingår:

2 st uv/led lampor 
allt byggmaterial i fulla storlekar 
3 valfria gel polish/color gel
ph bonder primer 
tippar och mallar
pads 
cleanser 
e-fil 
bordsutsug
filar 
cuticle softener
manikyrset

Allt du behöver och mer! 
värde ca 10.000kr 


När du bokar Grundutbildning till nagelterapeut kommer du få betala en handpenning på 3000kr inkl. moms för att säkra din plats. 
2 veckor innan utbildningen startar ska restrerande vara inbetalt. Vid eventuellt avbok av utbildningen erhålls ej handpenningen tillbaka.

Avbetalning via klarna erbjuds, där du kan lägga upp en valri avbetalningslängd.
Antal deltagare:
Max 8 st
Min 2 stVill du ha information om utbildningsdatum? fyll i formuläret nedan.